Skip to content

Teknologia 23
7.–9.11.2023

Transforming the Industrial Landscape

Tule näytteilleasettajaksi

Rekisteröidy tapahtumaan

Me olemme teollisuuden muutoksen ytimessä

Teknologia 23 on pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin. 

Kolmen päivän aikana tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää ja visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta.

Tule mukaan

Teknologia 23 tuoteryhmät

automaatio • elektroniikka • energia • hydrauliikka ja pneumatiikka • koneenrakentaminen • kunnossapito • Robotiikka • ICT • 3D

Tutustu tuoteryhmiin

Tapahtuman avainaiheet

Vihreä siirtymä

 

Kestävämpään ja ympäristöystävällisempään tuotantoon siirtyminen säästä luonnonvaroja ja hillitsee ilmastonmuutosta. Vihreä siirtymä luo uutta teknologiaa ja edistää muun muassa innovaatioiden ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien syntymistä teollisuuteen.

Toimitusverkostot

 

Toimitusverkostot mahdollistavat raaka-aineiden, komponenttien ja valmiiden tuotteiden liikkumisen tuotantoprosessien välillä. Tehokkaat toimitusverkostot ovat tärkeitä teollisuudessa, ja niitä voidaan kehittää entisestään muun muassa tekoälyn ja big datan avulla.  

Vetyteollisuus

 

Vetyteknologia tarjoaa ratkaisuja muun muassa hiilineutraaliin energiantuotantoon siirtymiseen ja vihreän siirtymän vauhdittamiseen teollisuudessa. Vetyteollisuus on yksi suurimmista suunnitteilla olevista investointikohteista Suomessa.

Tekoäly

 

Tekoälyn avulla voidaan muun muassa parantaa tuottavuutta ja kustannustehokkuutta. Tekoälyteknologiaan perustuvia sovelluksia kehitetään ja niihin investoidaan koko ajan enemmän, ja tekoäly nähdään yhtenä teollisuusyritysten tärkeimmistä kilpailueduista.  

Seuraa meitä somessa!

LinkedIn

Yhteistyössä