Skip to content

Automaatio-ohjelmaa Teknologia 19 -tapahtumassa

Asiantuntemusta Automaatioseurasta Teknologia 19 -tapahtumassa

Rekisteröidy kävijäksi

Suomen Automaatioseura ry:llä on ilo ja kunnia olla Teknologia 19 -tapahtuman yhteistyökumppani. Yhteistyöllä toteutetaan ohjelmaa mm. Tech Corner -lavalle sekä vuosittainen OPC Day -seminaari tapahtuman yhteyteen.

OPC UA tutuksi!

OPC Day Finland –teemapäivän kaikille avoin esikonferenssi Tech Corner -lavalla

OPC Day Finland on useana vuonna ollut erittäin arvostettu ja tärkeä teemapäivä alan asiantuntijoiden keskuudessa. OPC-toimikunnan pitkäaikainen toive esikonferenssin toteutumisesta ennen teemapäivää onnistui Tech Corner -lavalle. Nyt on mahdollista kuulla pääjohtaja Stefan Hoppen katsaus OPC Foundationin toimintaan sekä OPC UA pioneerien, Wolfgang Mahnken ja Jouni Aron esitelmät OPC UA-teknologian perusteista kaikille avoimessa  esiseminaarissa Tech Corner -lavalla 6.11. klo 10-12

lue lisää

OPC Day Finland 2019

OPC Day Finland 2019:n teema on “Industry 4.0 Communication” ja teemapäivässä on puhumassa alan huippuasiantuntijoita maailmalta. Luvassa kattava katsaus kaikkeen mitä OPC UA (IEC 62541) on tänä päivänä ja mitä se tulee mahdollistamaan tulevaisuudessa, kun Industry 4.0-arkkitehtuuri yleistyy, kun tietomalleista tulee yleinen väline järjestelmien väliseen integrointiin ja kun standardi Ethernet-kommunikaatio  laajenee kohti reaaliaikaista kenttäväyläteknologiaa. Tapahtuma on ehdoton tilaisuus keskustella ja oppia lisää tästä ainutlaatuisesta teknologiasta kaikille älykästä tuotantoa kehittäville päättäjille ja asiantuntijoille.

Teemapäivä on tänä vuonna jaettu kahdelle päivälle: iltapäivä 6.11. + aamupäivä 7.11.

lue lisää

Konenäkö ihmisen apuna –seminaari


Keskiviikko-iltapäivän seminaarissa Tech Corner -lavalla pureudutaan siihen, miten konenäköä käytetään ihmisen avuksi vaarallisissa ja yksitoikkoisissa tehtävissä, ihmisen ja koneen yhteistyössä sekä turvallisuuden lisäämisessä. Tilaisuudessa tutustutaan konenäköteknologioiden tutkimukseen, kehitykseen sekä hyödyntämiseen teollisuuden vaarallisissa tehtävissä ja haastavissa olosuhteissa.
Asiaa avataan mielenkiintoisten case-puheenvuorojen kautta.

Konenäköseminaari: Konenäkö ihmisen apuna 6.11. klo 13-16 Tech Corner -lavalla

lue lisää

Energiajärjestelmät muutoksessa -seminaari


Automaatioseuran Energiajaos halusi koostaa katsauksen muutoksesta: seminaari käsittelee voimantuotannon muutoksia ja sen tuomia tarpeita teknologisille ratkaisuille (uusiutuvat energialähteet, hajautettu tuotanto, virtuaalivoimalaitokset, sähköautoilu jne.). Kaikki nämä tuovat toimialaan uudenlaisia vaatimuksia ja tarpeita teknologialle.

Tarjolla puheenvuoroja otsikoilla: ” Sähköenergiajärjestelmän hallinta muuttuvassa toimintaympäristössä”, ”Digitaaliset kaksoset ja simulointi energiajärjestelmien mitoituksessa ja optimoinnissa”, ”Evolution of User Interface” ja ”Mikroverkot ja akkuvarastoratkaisut tulevaisuuden energiajärjestelmien tukena.”

Energiajärjestelmät muutoksessa –seminaari Tech Corner –lavalla 7.11. klo 13-15

lue lisää

”Simuloinnin tuulia Suomessa”  tarkastelussa seminaarissa tiistaina iltapäivällä

Simulointi-katsauksessa puheenvuoroja mm. otsikoilla ”Simulointi yleisesti ja simuloinnin hyödyntäminen opetuksessa, tutkimuksessa ja teollisuudessa”, ”Simulointipohjaiset digitaaliset kaksoset”,  ”Simulaation yhdistäminen 3D virtuaalimalliin digitaali twin app:n kautta” sekä ohjelmisto- että yhteistyökatsauksia.

Simuloinnin tuulia Suomenssa –seminaari Tech Corner –lavalla 5.11. klo 14-17

lue lisää

.

Muisto Teknologia17:sta – tapahtumakoordinaattori muistelee <3

Teknologia 19 -tapahtumaa odotellessa muistuu mieleen edelliseltä kerralta Innovaatiolavalta ”Automaatiokoulutus Suomessa -info Teknologia 17 -tapahtumassa”, jossa alan ammattilaiset kertoivat omasta kehityspolustaan. Info oli osa Automaatioseuran ”Automaatioalaa nuorille” -projektia.

Automaatiokoulutus Suomessa -info Teknologia’17-tapahtumassa:
https://www.automaatioseura.fi/sas/jaostot/koulutus/tapahtumat/automaatiokoulutus-suomessa-sessio-teknologia17-tapahtumassa/

”Lämpimästi tervetuloa Tech Corner –lavalle ja OPC Day Finland 2019 -seminaariin, nähdään Teknologia19:ssa!”, toivottaa ohjelman työstämistä koordinoinut SAS:n hallituksen jäsen,  Valmetin Business  Manager Heli Karaila.

Anu Randén-Siippainen
Järjestö- ja tapahtumakoordinaattori
Suomen Automaatioseura ry

 

Suomen Automaatioseura ry

www.automaatioseura.fi

Suomen Automaatioseura ry tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisen kehitys- ja vuorovaikutusympäristön. Automaatioseuran toiminta kattaa laajasti automaatioalan tutkimuksen, suunnittelun, valmistuksen, markkinoinnin sekä käytön ja kunnossapidon osa-alueet.

Seura toimii paljon jaostojensa ja toimikuntiensa kautta.  Tällä hetkellä seurassa toimivat seuraavat jaostot ja toimikunnat: Energiajaosto, Konenäköjaosto, Valmistuksenohjausjaosto, Rakennusautomaatiojaosto, Simulointijaosto, Turvallisuusjaosto, Käynnissäpitotoimikunta, OPC-toimikunta, BACnet-toimikunta, Koulutustoimikunta, Teknologiatoimikunta, Kansainvälisyystoimikunta & IMEKO-toimikunta.

Suomen Automaatioseura ry:n ohjelmaa Teknologia19 –tapahtumassa Tech Corner –lavalla
Suomen Automaatioseura ry ja Automaatioväylä-lehti osastolla 7a130