Robotiikka ja sen kehitys esillä Teknologia-tapahtumassa

 

Robotiikka on automaation kehittynein osa-alue, jossa koneita käytetään työn apuna. Yleensä robotteja käytetään teollisuuteen, jossa teollisuusrobotti voi tehdä työn, joka olisi ihmiselle liian vaarallista tai työ olisi ihmiselle liian yksinkertaista. Robotiikka kehittyy jatkuvasti ja tulevaisuudessa myös kuluttajat haluavat käyttää robotiikkaa. Teknologia-tapahtumassa tutustutaan erilaisiin robotteihin sekä tulevaisuuden suuntauksiin eri osastoilla sekä seminaareissa.

Teknologia-tapahtuman yhteydessä oleva RoboSteam tapahtuma esittelee modernia robotiikkaa ja sen mahdollisuuksia laajalla skaalalla. Esillä on sekä maailmaa mullistavia fyysisiä robotteja että digitaalista vallankumousta tekeviä virtuaalisia robotteja. Tule mukaan seminaareille sekä kiertämään tapahtumaa!

 

Aiheita seminaareissa:

 

”Pelit ja Keinoäly: Keinoäly haastaa ihmisen, mutta mitä pelit kertovat siitä, miten ihmisten äly tuodaan mukaan ratkaisemaan ongelmia? Pelit maailmoja muuttamassa.”

”Teknologia haastaa ja luo turvaa! Maailma on nyt turvallisempi kuin ennen, mutta mitä täytyy tehdä, että näin olisi jatkossakin?”