Skip to content

Teknologia 21 -messuilla ohjelmaa, yrityksiä ja kohtaamisia

Teknologia 21 on alan suurin tapahtuma Pohjoismaissa. Se tuo yhteen alan merkittävimmät tekijät ja ammattilaiset koko teknologiasektorilta.

Teollisuuden ja teknologian johtava suurtapahtuma Teknologia 21:

Tapahtumakokonaisuus on Pohjoismaiden suurin teollisuustapahtuma. Tapahtumassa ovat esillä teollisuuden uusimmat teknologiat, koneet, laitteet, tuotteet ja palvelut.

Kurkkaa edellisvuoden aihe-alueet

Teknologia 21 aihealueet:

automaatio • elektroniikka • hydrauliikka ja pneumatiikka • levytyö • koneenrakentaminen •
kunnossapito • AI ja robotiikka • kunnossapito • ICT • 3D

Esitykset ja seminaarit:

Teknologia 21 tarjoaa kymmeniä maksuttomia puheenvuoroja, keynote-esityksiä, paneelikeskusteluja, seminaareja ja tilaisuuksia verkostoitua alan toimijoiden kanssa.

Viime kerran Keynote-puheenvuorot

Teknologia 21 messuosastot:

Tapahtumasta löydät satoja yrityksiä, jotka esittelevät uusimpia tuotteitaan ja palveluitaan. Tutustumalla näytteilleasettajalistaan, saat enemmän irti messuista.

Teknologia Party

Vuoden parhaat teknologia-bileet löytyvät keskiviikkona Messukeskuksesta klo 19 alkaen. Esiintyjät ja ohjelma kerrotaan lähempänä tapahtumaa. Tilaisuus on maksuton kaikille kävijöille (K18).

Teknologia Foorumi

Teknologia Foorumi tarjoaa huippupuhujia ajankohtaisista aiheista ja luo katsauksen tulevaisuuteen. Esiintyjinä näet eri alojen huippunimiä teknologia-alan suurimmista yrityksistä. Lisää ohjelmasta lähempänä tapahtumaa.

Tulevaisuuden työnantaja – teemapäivä tiistaina

Messuilla tapaat alan yritysten edustajia, jotka kertovat työmahdollisuuksista ja saat käytännön vinkkejä uravalintaan ohjelma-alueella.

Paljon ohjelmaa robotiikasta

Teknologia 21 -ohjelmalavoilla kuullaan paljon ohjelmaa robotiikasta. Mukana on myös korkeakouluopiskelijoiden Ällistyttävät Robotit -kilpailu. Lisää roboteista lähempänä tapahtumaa.

Tietoa, koulutusta ja kontakteja

Yhden messupäivän aikana saat kattavan näkemyksen toimialan uutuuksista ja hyvistä käytännöistä. Ammattimessujen ohjelmaan panostetaan ja ohjelma luo hyvän perustan koulutuspäivälle.

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena. Hae ammattitaitoa, oppia ja ideoita messuilta!

Hyödynnä ammattimessujen veroetu

Työnantaja saa veroedun kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa.

Tarkemmat kriteerit ja ohjeet edun hakemiseen löydät esimerkiksi Messukeskuksen sivuilta. Tervetuloa messuille kouluttautumaan!