Skip to content

Teknologia 21 -messuilla ohjelmaa, yrityksiä ja kohtaamisia

Teknologia 21 on alan suurin tapahtuma Pohjoismaissa. Se tuo yhteen alan merkittävimmät tekijät ja ammattilaiset koko teknologiasektorilta.

Katso ohjelma

Teollisuuden ja teknologian johtava suurtapahtuma Teknologia 21

Tapahtumakokonaisuus on Pohjoismaiden suurin teollisuustapahtuma. Tapahtumassa ovat esillä teollisuuden uusimmat teknologiat, koneet, laitteet, tuotteet ja palvelut.

Kurkkaa tapahtuman aihealueet

Teknologia 21 aihealueet

automaatio • elektroniikka • energia • hydrauliikka ja pneumatiikka • levytyö • koneenrakentaminen •
kunnossapito • AI ja robotiikka • kunnossapito • ICT • 3D

lue lisää Aihealueista

Esitykset ja seminaarit

Teknologia 21 tarjoaa kymmeniä maksuttomia puheenvuoroja, keynote-esityksiä, paneelikeskusteluja, seminaareja ja tilaisuuksia verkostoitua alan toimijoiden kanssa.

Vuoden 2021 Keynote-puheenvuorot

Teknologia 21 messuosastot

Tapahtumasta löydät satoja yrityksiä, jotka esittelevät uusimpia tuotteitaan ja palveluitaan. Tutustumalla näytteilleasettajalistaan, saat enemmän irti messuista.

Tutustu näytteilleasettajiin

Teknologia Party

Vuoden parhaat teknologia-bileet löytyvät keskiviikkona Messukeskuksesta klo 19 alkaen. Esiintyjät ja ohjelma kerrotaan lähempänä tapahtumaa. Tilaisuus on maksuton kaikille kävijöille (K18).

Teknologia Foorumi

Teknologia Foorumi tarjoaa huippupuhujia ajankohtaisista aiheista ja luo katsauksen tulevaisuuteen. Esiintyjinä näet eri alojen huippunimiä teknologia-alan suurimmista yrityksistä. Lisää ohjelmasta lähempänä tapahtumaa.

Tulevaisuuden työnantaja – teemapäivä tiistaina

Messuilla tapaat alan yritysten edustajia, jotka kertovat työmahdollisuuksista ja saat käytännön vinkkejä uravalintaan ohjelma-alueella.

Lue lisää tulevaisuuden työnantaja -teemapäivästä

Paljon ohjelmaa robotiikasta

Teknologia 21 -ohjelmalavoilla kuullaan paljon ohjelmaa robotiikasta. Mukana on myös korkeakouluopiskelijoiden Ällistyttävät Robotit -kilpailu. Lisää roboteista lähempänä tapahtumaa.

Selaa robotiikka-aiheista ohjelmaa

Tietoa, koulutusta ja kontakteja

Yhden messupäivän aikana saat kattavan näkemyksen toimialan uutuuksista ja hyvistä käytännöistä. Ammattimessujen ohjelmaan panostetaan ja ohjelma luo hyvän perustan koulutuspäivälle.

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena. Hae ammattitaitoa, oppia ja ideoita messuilta!

Hyödynnä ammattimessujen veroetu

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena!

Veroedun saa, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän osaamisen kehittämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa. Messukäynnin tulee kestää vähintään kuusi tuntia tai jos messuvierailu on osa suurempaa muuta koulutuskokonaisuutta, vähintään tunnin osana laajempaa kokonaisuutta.

Nämä edellytykset täyttyvät ammattitapahtumissa helposti. Lähes poikkeuksetta ammattimessut tarjoavat laajan näyttelyn ja kymmenien tai jopa satojen yrityskontaktien ohella runsaasti ajankohtaisseminaareja, tietoiskuja, tapaamismahdollisuuksia ja muuta ohjelmaa.

Lue Verohallinnon tarkempi ohje koulutusvähennyksen perusteista ja laskentatavoista.