Skip to content

Teknologia 21 -messuilla ohjelmaa, yrityksiä ja kohtaamisia

Teknologia 21 on alan suurin tapahtuma Pohjoismaissa. Se tuo yhteen alan merkittävimmät tekijät ja ammattilaiset koko teknologiasektorilta.

KATSO 2019 YRITYKSET    Katso ohjelmat

Teollisuuden ja teknologian johtava suurtapahtuma Teknologia 21:

Tapahtumakokonaisuus on Pohjoismaiden suurin teollisuustapahtuma. Tapahtumassa ovat esillä teollisuuden uusimmat teknologiat, koneet, laitteet, tuotteet ja palvelut.

KATSO TEKNOLOGIA 21 AIHEALUEET  TEKNOLOGIA 21 OPISKELIJOILLE

Teknologia 21 aihealueet:

automaatio • elektroniikka • hydrauliikka ja pneumatiikka • levytyö • koneenrakentaminen •
kunnossapito • AI ja robotiikka • kunnossapito • ICT

 

Tutustu tapahtuman eri aihealueisiin!

Esitykset ja seminaarit:

Teknologia 19 tarjoaa kymmeniä maksuttomia puheenvuoroja, keynote-esityksiä, paneelikeskusteluja, seminaareja ja tilaisuuksia verkostoitua alan toimijoiden kanssa. Tutustu koko ohjelmaan ennakkoon ja suunnittele käyntisi etukäteen.

Keynote-puheenvuorot

Teknologia 19 messuosastot:

Tapahtumasta löydät satoja yrityksiä, jotka esittelevät uusimpia tuotteitaan ja palveluitaan. Tutustumalla näytteilleasettajalistaan, saat enemmän irti messuista. Sovi myös tapaamisia tapaamistyökalun avulla ennakkoon.

KATSO NÄYTTEILLEASETTAJAT

Teknologia 19 tarjoaa yhteensä n. 100 aikataulutettua esitystä ja 5 ohjelmalavaa

TECH CORNER  XPLANAR STAGE  TIVIA STAGE  ROBOTICS STAGE  KUNNOSSAPITO-LAVA

 

Teknologia 19 Highlights

Teknologia Party

Vuoden parhaat teknologia-bileet löytyvät keskiviikkona 6.11. Messukeskuksesta klo 19 alkaen. Lavalle nousevat mm. Osmo Ikonen ja Jannika B. Tilaisuus on maksuton kaikille kävijöille (K18).
Lue lisää >> 

Teknologia Foorumi

Teknologia Foorumi tarjoaa huippupuhujia ajankohtaisista aiheista ja luo katsauksen tulevaisuuteen. Esiintyjinä näet eri alojen huippunimiä teknologia-alan suurimmista yrityksistä.
Lue lisää >>

Tulevaisuuden työnantaja – teemapäivä ti 5.11.

Messuilla tapaat alan yritysten edustajia, jotka kertovat työmahdollisuuksista ja saat käytännön vinkkejä uravalintaan ohjelma-alueella.
Lue lisää >>

Paljon ohjelmaa robotiikasta

Teknologia 19 -ohjelmalavoilla kuullaan tänä vuonna erityisen paljon ohjelmaa robotiikasta. Mukana on myös korkeakouluopiskelijoiden Ällistyttävät Robotit -kilpailu.  Tutustu allaolevasta linkistä ohjelmiin ja suunnittele käyntisi etukäteen.
Katso robotiikka-ohjelmat >> 

Future of 5G

Future of 5G-päättäjätapahtuma järjestetään Teknologia 19 yhteydessä ja se on suunnattu teknologia- ja liiketoimintapäättäjille.  Tutustu ja ilmoittaudu erikseen allaolevasta linkistä. Ilmoittautuminen on päättynyt!
Lue lisää >> 

Ällistyttävät robotit – kilpailu korkeakoulujen joukkueille

Kilpailussa halutaan nostaa esille uusin tekniikka ja luovuus. Kilpailun tarkoitus on kasvattaa erityisesti tietotekniikan, robotiikan ja tekoälyn näkyvyyttä ja kiinnostavuutta Suomessa sekä kannustaa opiskelijoita ennakkoluulottomasti yhdistämään eri alojen osaamista.
Tutustu joukkueisiin >>

Kunnossapidon ohjelmaa

Teknologia 19 -tapahtuman ohjelmien kunnossapitoon liittyviä esityksiä pääset seuraamaan Promaintin koostamassa kunnossapitoseminaarissa (ilmoittautuminen päättynyt) ja ohjelmalavalla.
Lue lisää >>

“Finland-China Industry & Technology” conference

The conference offers an opportunity for the exhibitors and visitors to have a close networking with Finnish technology suppliers and Chinese investors as well as technology importing companies and business partners. (Registration time is over)
Lue lisää >>

EtherCAT Seminar

Industrial Ethernet and EtherCAT in particular are hot topics in the global automation industry. EtherCAT Technology Group (ETG) will present an exclusive EtherCAT event. This seminar is free of charge and a great chance to learn about EtherCAT and the latest technology enhancements.
Lue lisää >>

.

.

.

Tietoa, koulutusta ja kontakteja

Yhden messupäivän aikana saat kattavan näkemyksen toimialan uutuuksista ja hyvistä käytännöistä. Ammattimessujen ohjelmaan panostetaan ja ohjelma luo hyvän perustan koulutuspäivälle.

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena. Hae ammattitaitoa, oppia ja ideoita messuilta!

Hyödynnä ammattimessujen veroetu

Työnantaja saa veroedun kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa.

Tarkemmat kriteerit ja ohjeet edun hakemiseen löydät esimerkiksi Messukeskuksen sivuilta. Tervetuloa messuille kouluttautumaan!

Hyviä syitä tulla messuille!

Päivän aikana:
– kouluttaudut – tuotteiden ja innovaatioiden lisäksi tapahtumassa korkealaatuiset luennot
– verkostoidut – tapaat koko alan kasvokkain
– löydät uusia tuotteita ja palveluja – satoja yrityksiä innovaatioineen paikalla
– liityt tyytyväisten kävijöiden joukkoon – 91 % kävijöistä oli melko tai erittäin tyytyväinen messuihin 2017