Venäläis-suomalainen Partneriaatti Teknologiamessujen yhteydessä

Aika

Paikka: Helsinki, Messukeskus

 

Helsingin kaupunki järjestää yhdessä Pietarin kaupungin kanssa Helsingin Teknologia-messujen yhteydessä suomalaisia ja venäläisiä yrityksiä, sijoittajia ja elinkeinoelämän järjestöjä yhteen kokoavan B2B-foorumin, Partneriaatin.

Suomalaisyrityksille tarjoutuu nyt oiva mahdollisuus tavata lähes kaksisataa Venäjän yritysmaailman, yliopistojen ja elinkeinoelämän edustajaa Helsingissä saman päivän aikana!

Partneriaatti-tapahtuman tavoitteena on kauppasuhteiden luominen, suomalaisten ja venäläisten, pienten ja keskisuurten yritysten yhteistyön lisääminen ja keskustelu liiketoimintamahdollisuuksista Suomessa ja Venäjällä.

 

Partneriaatti koostuu seminaarista, strategisista sessioista sekä matchmaking-tapaamisista.

Tapahtuman teemoina ovat talouden ja teollisuuden näkymät vuonna 2025 sekä tekstiiliteollisuus ja muoti.

Partneriaatissa esiintyvät mm. Helsingin kaupungin pormestari Jan Vapaavuori ja Suomalais-Venäläisen kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja Esko Aho. Partneriaatti -tapahtuma toteutetaan paikallisesti yhteistyössä Helsingin kaupungin, Suomalais-Venäläisen kauppakamarin, East Office of Finnish Industries Oy:n ja Suomen Messut -osuuskunnan kanssa.

 

Sekä Partneriaatti-tapahtuma että teknologiamessut ovat suomalaisille yrityksille maksuttomia, mutta vaativat rekisteröitymisen.

Lisätietoja tapahtumasta löydät SVKK:n sivuilta
Lue lisää: http://www.partneriat.com/en/

Rekisteröity tästä: http://travelexhibition.ru/en/ticket/getticket-partneriat/