6.11.2019 14:00 - 15:20 · XPlanar Stage · Ihminen, vastuullisuus ja teknologia

Teknologia 19 startup -kilpailun pitchaustilaisuus

Startup-kilpailulla haetaan vuoden 2019 lupaavinta ja potentiaalisinta teknologia-alan kasvuyritystä. Palkinnon voi saada merkittävästä, luovasta ja kekseliäästä ratkaisusta teknologian alalla. Se voi olla esimerkiksi uusi kaupallinen tuote, menetelmä tai sovellus. Ratkaisu tuo parhaimmillaan uusia näkökulmia teknologia-alalle.

Kilpailuraati valitsee ehdotuksista 5-7 parasta ideaa tai ratkaisua messuilla järjestettävään pitchaus-kilpailuun. Raati valitsee lopullisen voittajan pitchaus-esitysten perusteella.

Raadin puheenjohtajana toimii Finnish Business Angels Network FiBANin hallituksen puheenjohtaja Janne Jormalainen. Raadissa ovat mukana myös bisnesenkeli ja FiBANin hallituksen jäsen Saga Forss, Elkomit ry:n toimitusjohtaja Veli-Matti Kankaanpää, Suomen Robotiikkayhdistys ry:n varapuheenjohtaja ja Yaskawa Finlandin toimitusjohtaja Nina Lehtinen, Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n hallituksen jäsen Reino Myllymäki, Teknologiateollisuus ry:n kasvuohjelmien päällikkö Piia Simpanen, Teknisen kaupan liiton asiamies Jan Sucksdorff, Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n toiminnanjohtaja Jaakko Tennilä, Hydrauliikka- ja Pneumatiikkayhdistyksen puheenjohtaja Kalle Tuohimaa ja Automaatioseuran puheenjohtaja Marko Vuorio.

  • Järjestäjä: Suomen Messut
  • Aika: 6.11.2019 14:00 - 15:20
  • Paikka: XPlanar Stage