Skip to content

Tapaamisalusta Tavata

Loistavan tapahtumaohjelman lisäksi haluamme viedä myös verkostoitumiskokemuksen seuraavalle tasolle tarjoamalla Tavata-tapaamisalustan käyttöösi. Tapaa kiinnostavia yrityksiä ja kävijöitä Teknologia-tapahtumassa. Tapaamisalueen löydät osastolta 7p120. 

Liity Tavataan koodilla DA8TKatso alueen sijainti kartalla

Tavata on verkostoitumisalusta, joka helpottaa tapaamisten sopimista messuilla. Alusta on ilmainen sekä yrityksille että kävijöille. Teknologia-tapahtumassa sinulla on mahdollisuus Tavatan avulla verkostoitua muiden osallistujien, järjestäjien ja näytteilleasettajien kanssa ja löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia, ideoita, asiakkaita, asiantuntijoita ja muita hyödyllisiä kontakteja! Voit sopia 15 minuutin tapaamisia paikan päälle numeroituihin pöytiin. Merkityn tapaamisalueen löydät tapahtuma-alueelta. Tervetuloa verkostoitumaan!

Rekisteröidy, luo profiili ja anna Tavatan etsiä tarpeitasi tai kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat kontaktit muiden osallistujien joukosta ja sovi tapaamiset heidän kanssaan.

Tavatan avulla

  • Tutustut ennakkoon tapahtuman muihin osallistujiin
  • Voit ehdottaa tapaamisia tapahtumassa paikan päällä
  • Optimoit aikasi tapahtumassa
  • Löydät sinulle parhaat mahdolliset asiakkaat, partnerit ja uudet talentit

Ota Tavata käyttöösi näin:

1. Rekisteröidy ja luo käyttäjäprofiilisi osoitteessa app.tavata.events/signup

2. Liity tapahtumaan koodilla DA8T (huomioi isot kirjaimet).

3. Muokkaa tapahtumakohtainen profiilisi, ja valitse mitä olet tarjoamassa & etsimässä tapahtumassa.

4. Sovi tapaamisia. Selaa muiden osallistujien profiilikortteja, ja ehdota tapaamista. Muista myös hyväksyä tai peruuttaa sinulle ehdotetut tapaamiset, jotka löydät sähköpostistasi, tai Aikataulut-välilehdeltä.

Liittymiskoodi: DA8T

Liity Tavataan