Skip to content

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä – Ilmoita yrityksesi mukaan!

Ilmoittaudu pitchaus-tilaisuuteen

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä

Ensimmäisenä messupäivänä järjestetään erityisesti teknologia-alan opiskelijoille ja alan muille työnhakijoille kohdistuva Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä. Päivän ohjelma suunnitellaan erityisesti opiskelijat ja työnhakijoita ajatellen. Tiistaina pidetään alan opiskelijoille suunnatun Ällistyttävät Robotit -kilpailun semifinaali ja järjestetään myös koodaustyöpaja. Myös lavaohjelmassa on tietoiskuja tuleville teknologia-alan ammattilaisille.

 

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua Tulevaisuuden työnantajapäivään 

Mukana olevien yritysten on mahdollista osallistua teemapäivään työnantajanäkökulmasta ja keskustella erilaisista uravaihtoehdoista teknologia-alan opiskelijoiden ja työnhakijoiden kanssa. Keskiviikkona järjestetään pitchaus-tilaisuus, jossa saatte mahdollisuuden esitellä yritystänne potentiaalisille työnhakijoille. Teemapäivään osallistuville yrityksille jaetaan osastolle Tulevaisuuden työnantaja -tarra, jonka voi liimata osastolle tai esimerkiksi paikalla olevan henkilökunnan vaatetukseen merkiksi siitä, että osastollanne on mukana rekrytoinnin ammattilaisia.

 

Ilmoittaudu teemapäivään näin:

  • Ilmoittaudu Tulevaisuuden työnantaja -pitchaukseen alla olevalla lomakkeella.
  • Merkitse osallistumisesi Tulevaisuuden työnantaja -päivään merkitsemällä eMessukeskuksessa tuoteryhmäksi Tulevaisuuden työnantaja. Näin opiskelijat ja työnhakijat löytävät näytteilleasettajien joukosta helposti ne yritykset, jotka ovat kyseissä teemapäivässä mukana.
  • Hyödynnä osastollasi Tulevaisuuden työnantaja -materiaali.

Ota kaikki hyöty päivästä, suunnittele osallistumisesi hyvissä ajoin ja ilmoita yrityksesi jo nyt osallistujaksi teemapäivään!

Ilmoittaudu teemapäivän pitchaus-tilaisuuteen