Skip to content

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä

Ilmoita yrityksesi mukaan!

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä

Ensimmäisenä messupäivänä järjestetään erityisesti teknologia-alan opiskelijoille ja alan muille työnhakijoille kohdistuva Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä. Päivän ohjelma suunnitellaan erityisesti opiskelijat ja työnhakijoita ajatellen. Tiistaina pidetään mm. alan opiskelijoille suunnatun Ällistyttävät Robotit -kilpailun semifinaali. Myös lavaohjelmassa on tietoiskuja tuleville teknologia-alan ammattilaisille.

 

Ilmoita yrityksesi Tulevaisuuden työnantaja -päivään 

Mukana olevien yritysten on mahdollista osallistua teemapäivään työnantajanäkökulmasta ja keskustella erilaisista uravaihtoehdoista teknologia-alan opiskelijoiden ja työnhakijoiden kanssa. Tiistaina järjestetään pitchaus-tilaisuus Tech Corner -lavalla, jossa saatte mahdollisuuden esitellä yritystänne potentiaalisille työnhakijoille. Teemapäivään osallistuville yrityksille jaetaan osastolle Tulevaisuuden työnantaja -tarra, jonka voi liimata osastolle tai esimerkiksi paikalla olevan henkilökunnan vaatetukseen merkiksi siitä, että osastollanne on mukana rekrytoinnin ammattilaisia. ”Tulevaisuuden työnantajia” markkinoidaan eri kanavissa kuten tapahtumassa jaettavassa, painetussa tapahtumaesitteessä ja nettisivuilla. Mukana olevat yritykset nousevat automaattisesti näytteilleasettajalistaukseen Tulevaisuuden työnantaja -tuoteryhmän alta ja ne esitellään kävijöille suunnatulla Tulevaisuuden työnantaja -sivulla.

 

Ilmoittaudu teemapäivään näin:

  • Merkitse osallistumisesi Tulevaisuuden työnantaja -päivään merkitsemällä eMessukeskuksessa tuoteryhmäksi Tulevaisuuden työnantaja. Näin opiskelijat ja työnhakijat löytävät näytteilleasettajien joukosta helposti ne yritykset, jotka ovat kyseissä teemapäivässä mukana.
  • Hyödynnä osastollasi Tulevaisuuden työnantaja -materiaali. Materiaalin saat tapahtumassa.

Ota kaikki hyöty päivästä, suunnittele osallistumisesi hyvissä ajoin ja ilmoita yrityksesi jo nyt osallistujaksi teemapäivään!

Ilmoittaudu teemapäivän pitchaus-tilaisuuteen

Pitchaus-ajat ovat nyt täynnä! Kysy mahdollisia peruutusaikoja tapahtuman tuottajalta tanja.suokivi@messukeskus.com.