Skip to content

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä 5.11.2019 – Ilmoita yrityksesi mukaan!

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä 5.11.2019

Ensimmäisenä messupäivänä 5.11. järjestetään erityisesti teknologia-alan opiskelijoille ja alan muille työnhakijoille kohdistuva Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä. Päivän ohjelma suunnitellaan erityisesti opiskelijat ja työnhakijoita ajatellen. Keynote-puheenvuoron kyseisenä päivänä pitää kirjailija ja ohjelmoija Linda Liukas ja Tom Laine kertoo LinkedInin hyödyistä työnhaussa. Tiistaina pidetään alan opiskelijoille suunnatun Ällistyttävät Robotit -kilpailun semifinaali ja järjestetään myös koodaustyöpaja. Myös lavaohjelmassa on tietoiskuja tuleville teknologia-alan ammattilaisille.

 

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua Tulevaisuuden työnantajapäivään 

Mukana olevien yritysten on mahdollista osallistua teemapäivään työnantaja näkökulmasta ja keskustella erilaisista uravaihtoehdoista teknologia-alan opiskelijoiden ja työnhakijoiden kanssa.

 

Mikäli osallistut teemapäivään, toimi näin:

  • Ilmoita osallistumisestasi Tulevaisuuden työnantaja -päivään merkitsemällä eMessukeskuksessa tuoteryhmäksi Tulevaisuuden työnantaja. Näin opiskelijat ja työnhakijat löytävät näytteilleasettajien joukosta helposti ne yritykset, jotka ovat kyseissä teemapäivässä mukana.
  • Hyödynnä osastollasi Tulevaisuuden työnantaja -materiaali. Teemapäivään osallistuville yrityksille jaetaan osastolle Tulevaisuuden työnantaja -tarra, jonka voi liimata osastolle tai esimerkiksi paikalla olevan henkilökunnan vaatetukseen merkiksi siitä, että osastollanne on mukana rekrytoinnin ammattilaisia.

Ota kaikki hyöty päivästä, suunnittele osallistumisesi hyvissä ajoin ja ilmoita yrityksesi jo nyt osallistujaksi teemapäivään!