Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Teknologia 23 -tapahtumaan! 🤖

Aukioloajat

Ti 7.11. klo 9–17
Ke 8.11. klo 9–17
& Teknologia After Work 17-19 ja Teknologia Party klo 19-21
To 9.11. klo 9–16

emessukeskukseen
Rakennusaikataulut ja sisäänkäynnit
Markkinointimateriaalit

Ravintolapalveluiden verkkokaupan ohje

MARKKINOI OMAA OSALLISTUMISTASI HELPOSTI!

Koostimme kätevään pakettiin valmista markkinointimateriaalia sinulle jaettavaksi osallistumisestasi Teknologia 23 -tapahtumaan. Kopioi suoraan tai muokkaa tarpeisiisi sopiviksi! Löydät linkin kautta myös tapahtuman bannerit ja logot.

Pääset hyödyntämään materiaalit tästä 👇 

Valmiit markkinointimateriaalit

 

SISÄLLYSLUETTELO

Elokuussa

Tarkista laskutustiedot

Tarkista laskutustiedot tilausvahvistuksesta ja ilmoita mahdolliset korjaukset osoitteeseen yrityspalvelu@messukeskus.com 6.8.2023 mennessä. Huomioi, että laskun lähetyksen jälkeen tehtävistä muutoksista laskutustietoihin veloitetaan erillinen laskutuslisä. Osallistuminen laskutetaan yhdellä kertaa ennen näyttelyä, eräpäivä 7.9.2023. 

Ehdota ohjelmaa

Onko sinulla kiinnostavaa, ajankohtaista tai viihteellistä ohjelmaa, jonka haluat esittää messuyleisölle? Voit ehdottaa ohjelmaa eMessukeskuksessa kohdassa Ohjelma tai laittamalla sähköpostia tuottaja Noora Sormuselle, noora.sormunen@messukeskus.com 10.8.2023 mennessä.

Varaa majoitus etuhintaan

Majoitu mukavasti tapahtuman aikana Messukeskuksen yhteydessä sijaitsevassa Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa. Näytteilleasettajana saat huoneesi erikoishintaan, 11 prosentin alennuksella päivän hinnasta!
Tee huonevaraus ajoissa, sillä hotelli on erittäin suosittu tapahtumien aikaan!

LUE LISÄÄ JA TEE VARAUS

Syyskuussa

Päivitä yritysprofiilisi

Päivitä yritysprofiilisi eMessukeskuksessa kohdassa Markkinoi osallistumistasi. Ilmoita näkyvyysnimi 20.9.2023 mennessä ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. 

Ohje yritysprofiilin päivittämiseen

Ilmoita alanäytteilleasettajat

Ilmoita yhteisosastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eMessukeskuksen kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat 20.9.2022 mennessä ja varmista näkyvyys Teknologian kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eMessukeskukseen.

Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Teknologia 23 alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 440 €.

Ilmoita osasto-ohjelmasta

Onko osastollanne ohjelmaa messujen aikana? Ilmoita ohjelmasta eMessukeskuksessa kohdassa Ohjelma niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne.

Kutsu asiakkaasi messuille

Tapahtumassa on käytössä sähköinen, ilmainen eKutsu, joka mahdollistaa kutsun lähettämisen kerralla vaikka sadoille asiakkaille – helposti, ekologisesti ja veloituksetta. Sähköiseen kutsuun voi liittää oman tervehdyksen sekä yrityksen kuvia. Löydät eKutsu-työkalun ja ohjeet näytteilleasettajien eMessukeskus-palvelusta kohdasta Kutsu asiakkaasi.

Lähetä eniten eKutsuja ja voita näkyvyyspaketti!

Yritys joka lähettää 23.10.2023 mennessä eniten eKutsuja saa palkinnoksi näkyvyyden tapahtuman sähköisissä opastenäytöissä (4 kpl) koko tapahtuman ajaksi! Palkinnon arvo on 2 500 €. Osallistuminen on helppoa. Lähetä vain mahdollisimman paljon kutsuja verkostoillesi!

eKutsun käyttöohjeetemessukeskukseen

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eMessukeskuksesta kohdasta Tilaa tuotteita ja palveluita. Kun teet tilaukset 27.9.2023 mennessä, saat tuotteet edullisemmin. Säästä ja tilaa ennakkoon!

  • 28.9.2023 hinnat nousevat 20 %
  • 18.10.2023 hinnat nousevat 50 %
  • 31.10.2023 hinnat nousevat 100 %

Lisätietoja: osastopalvelut@messukeskus.com

Vakiokorkeuden 250 cm ylittävät rakenteet ovat mainostilaa, josta laskutetaan vähintään 450 €.Kaksikerrosrakenteissa toisen kerroksen pinta-alasta laskutetaan 50 % paikanvuokrasta.Yli 250 cm korkeat rakenteet on hyväksytettävä Messukeskuksen teknisellä neuvojalla 45 päivää ennen tapahtumaa. Toimitathan tiedot viimeistään 45 päivää ennen näyttelyn alkua lähettämällä piirroksen osoitteeseen osastopalvelut@messukeskus.com. 

Messukeskuksen rakennusohjeet

Tilaa design osastosuunnittelu ja -toteutus tai valmis osastoratkaisu

Voit tilata kauttamme osastosuunnittelun tai valita omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon kolmesta valmiista osastomallistosta. Osastopakettiemme rakenne- ja alustamateriaaleissa valmiiksi huomioituna uudelleenkäytettävyys sekä valaistuksessa energiatehokkuus.

Tutustu ja tilaa

Lokakuussa

Graafisten aineistojen toimittaminen

Jos olet tilannut tai osastoosi kuuluu graafisia tuotteita, muistathan toimittaa tarvittavat aineistot osoitteeseen graphics@messukeskus.com viimeistään 1.10.2023. Myöhässä toimitettujen aineistojen tilauksiin lisätään 50 % kiirelisä.

Graafisiin tuotteisiin tarvittavat aineistot:

  • Painovalmiit PDF-tiedostot (tarkista tilausvahvistuksen mukana tullut aineisto-ohje)
  • Otsalautatekstit/logot
Aineisto-ohje

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

Markkinointimateriaalit

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Markkinoi osallistumistasi ja toimita printtiversiot lehdistökeskukseen, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä.

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta. Tiedottaja Antti Karjunen, puh. +358 50 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com.

Tilaa osastotarjoilut ja lounaslipukkeet

Tilaa osastollesi tarjoilut ja henkilökunnallesi lounaslipukkeet etukäteen. Lue lisää uusista käytännöistä Nohon sivuilta.

Lisätietoja ravintolapalveluita, lipuke- ja osastotilauksista täältä Suora linkki verkkokauppaan, josta tilaukset tehdäään

 

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta. Lähetä kulkulupia -työkalu avautuu eMessukeskukseen lokakuussa viikolla 40.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osastosi messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut NoHo Partnersin kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina. Rakentajan kulkulupa on maksuton. Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.

Uudet passit tunnisteena! Kävijöiden lisäksi jokaisen näytteilleasettaja saa paikan päällä sisäänkäynneillä tulostettavan passin, joka kiinnitetään sisäänkäynniltä saatavaan kaulanauhaan. Passissa näkyy nimi ja yritys. Jokaisen osallistujan tulee tulostaa passi sisäänkäynnillä, sitä ei voi tulostaa etukäteen, kuten aiemmin ollut.

sähköisen kulkuluvan lähettämisohjeet

Sovi tapaamisia ja verkostoidu Tavatan avulla

Tavata on verkostoitumistyökalu, joka helpottaa tapaamisten sopimista messuilla. Työkalu on ilmainen sekä yrityksille että kävijöille. Teknologia-tapahtumassa sinulla on mahdollisuus Tavatan avulla verkostoitua muiden osallistujien, järjestäjien ja näytteilleasettajien kanssa ja löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia, ideoita, asiakkaita, asiantuntijoita ja muita hyödyllisiä kontakteja! Voit sopia 15 minuutin tapaamisia paikan päälle numeroituihin pöytiin. Merkityn tapaamisalueen löydät tapahtuma-alueelta. Tervetuloa verkostoitumaan!

Rekisteröidy, luo profiili ja anna työkalun etsiä tarpeitasi tai kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat kontaktit muiden osallistujien joukosta ja sovi tapaamiset heidän kanssaan.

Ota Tavata käyttöösi näin:

1. Rekisteröidy Teknologia 23 Tavata-ympäristöön seuraamalla linkkiä: REKISTERÖITYMINEN TAVATAAN
2. Päivitä yritysprofiiliisi logo, kuvaus ja muut tarvittavat tiedot sekä kutsu yrityksesi muu osastohenkilökunta Tavataan -> OHJEET TÄÄLLÄ
3. Siirry Osallistujat-välilehdelle (mobiilissa kaksi vierekkäistä henkilö-ikonia),
tutustu muihin osallistujiin, verkostoidu ja sovi tapaamisia! Tapaamisia pääset sopimaan valitsemasi osallistujan profiilikortin kättely-ikonista klikkaamalla. Pääset sopimaan tapaamisia 2.10. alkaen! 

Voit myös skannata suoraan QR-koodin puhelimella! Rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin.

Ole aktiivinen ja voita näkyvyyttä!

Yritys joka sopinut eniten tapaamisia 23.10 mennessä saa palkinnoksi näkyvyyden tapahtuman sähköisissä diginäytöissä (4 kpl) koko tapahtuman ajaksi! Palkinnon arvo on 2 500 €.

Marraskuussa

Pysäköinti

Koko Messukeskuksen alue on maksullista pysäköintialuetta, myös sisätilan messuhallit. Pysäköinti on ilmainen tunnin (60 min) lastaus-, rakennus- ja purkutöihin. Alle 60 min alueella ollut tavarantuoja voi ajaa ulos alueelta maksamatta pysäköinnistä. Jos tavaran purkaminen vie enemmän kuin 60min, tulee maksaa pysäköintimaksu. Muistathan ajaa ulos samaa reittiä kuin tulit, jotta puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä rekisteröi auton. Pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark.

Katso hinnat ja lue lisää pysäköinnistä

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta.

Katso aikataulut ja sisäänkäynnit

Tavaratoimitukset messuosastolle

Merkitse toimitusosoite osastolle saapuvalle tavaralle näin:
Messukeskus / Messutapahtuman nimi
Näytteilleasettaja, osastonumero
Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

Lue lisää

Oma verkko näytteilleasettajille

Hei asiakkaamme, paransimme verkkopalvelujasi!

Yritysasiakkaitamme palvelee Messukeskuksessa jatkossa oma langaton verkko nimeltä Messukeskus Exhibitor. Verkko on erillinen kävijöidemme käyttämästä Messukeskus-verkosta. Salasana verkon käyttöön löytyy eMessukeskuksesta ja toimitamme sen sinulle myös asiakasviestissä ennen tapahtumaa. Tarjoamme myös yrityskohtaisia verkkoratkaisuja lisäpalveluna tarpeidenne mukaisesti, langallisena tai langattomana. Yhteyshenkilömme auttaa käytännön kysymyksissä. Tulemme jatkossakin panostamaan erinomaisiin tietoliikenneyhteyksiin. Tervetuloa Messukeskuksen tehokkaiden verkkopalvelujen käyttäjäksi!

Näytteilleasettajien ravintolapalvelut

NoHo Partners on uusi Messukeskuksen ravintola- ja cateringkumppani, ja sen myötä tiloihimme on noussut kesän aikana upea kattaus kiinnostavia ravintolabrändejä.

NoHo-kumppanuus tuo yritysasiakkaidemme käyttöön kätevät sähköiset välipala-, juoma- ja lounaslipukkeet. Voit tilata QR-koodein toimivat tuotelipukkeet haluamallesi summalle ja jaat ne sähköpostitse käyttäjille. Lipukkeen QR-koodi toimii maksuvälineenä ravintoloiden kassalla. Lipukkeet laskutetaan käytön mukaan.

Välipala-, juoma- ja lounaslipukkeiden sekä osastotarjoilujen tilaukset tehdään ravintolapalveluiden verkkokaupasta. Luo verkkokauppaan yritystili, mikäli sinulla ei ole sellaista jo aiemmin luotuna. Tämän jälkeen pääset valitsemaan haluamasi tuotteet.

Näytteilleasettajien taukotila on avoinna tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti. Näytteilleasettajien taukotila on Messukeskus Siiven 2. kerroksessa. Ovikoodi on 0956. Koodi löytyy myös sähköisestä kulkuluvasta. Näytteilleasettajien taukotilassa voit nauttia kupin kahvia. Tilassa on pieni keittiöpiste, wc-tilat ja suihkut.

Buffetlounas tarjoillaan Fair Buffet by Pihkassa, Pihka & Barissa ja Mesta-ravintolassa Messukeskus Siiven toisessa kerroksessa. 

Lisätietoja ravintolapalveluita, lipuke- ja osastotilauksista täältä Suora linkki verkkokauppaan, josta tilaukset tehdään Ohje Messukeskuksen ravintolapalveluiden verkkokauppaan

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Meillä on valmius huolehtia myös osastosi erityisistä turvallisuustarpeista. Näissä palvelutarpeissa sinua auttaa turvallisuuspalvelukumppanimme Securitas. Turvallisuuspalveluihin voit tutustua eMessukeskuksen Tuotteet ja palvelut -sivuilla. Valitse ensin tapahtuma ja tämän jälkeen tuotekategoria Osastopalvelut ja sen alta Turvallisuus.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

+358 40 450 3250
yrityspalvelu@messukeskus.com

 

Anna palautetta sivusta >>

Ethän jätä tukipyyntöjä palautelomakkeen kautta. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.