Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Teknologia 22 -tapahtumaan!

Aukioloajat

Ti 3.5. klo 9–17
Ke 4.5. klo 9–17, After Work klo 16.30–19, Teknologia Party klo 19–22
To 5.5. klo 9–16

emessukeskukseenRakennusaikataulut ja sisäänkäynnit

SISÄLLYSLUETTELO

Maaliskuussa

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eMessukeskuksesta kohdasta Tilaa lisää. Kun teet tilaukset 23.3.2022 mennessä, saat tuotteet edullisemmin.

  • 24.3.2022 hinnat nousevat 20 %
  • 14.4.2022 hinnat nousevat 50 %
  • 27.4.2022 hinnat nousevat 100 %

Säästä ja tilaa ennakkoon!

 

Tilaa design osastosuunnittelu ja -toteutus tai valmis osastoratkaisu

Voit tilata kauttamme osastosuunnittelun tai valita omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon kolmesta valmiista osastomallistosta. Osastopakettiemme rakenne- ja alustamateriaaleissa valmiiksi huomioituna uudelleenkäytettävyys sekä valaistuksessa energiatehokkuus.

Tutustu ja tilaa

 

Päivitä yritysprofiilisi

Päivitä yritysprofiilisi eMessukeskuksessa viimeistään maanantaina 28.3.2022 ja varmista näkyvyys Teknologian kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa.

Ohje yritysprofiilin päivittämiseen

 

Ilmoita alanäytteilleasettajat

Ilmoita yhteisosastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eMessukeskuksen kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat viimeistään maanantaina 28.3.2022, ja varmista näkyvyys Teknologian kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eMessukeskukseen.

Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Teknologia 22 alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 390 €.

 

Ilmoita osasto-ohjelmasta

Onko osastollanne ohjelmaa messujen aikana? Ilmoita ohjelmasta eMessukeskuksessa kohdassa Kerro ohjelmastasi niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne.

Kutsu asiakkaasi messuille

Tapahtumassa on käytössä sähköinen, ilmainen eKutsu, joka mahdollistaa kutsun lähettämisen kerralla vaikka sadoille asiakkaille – helposti, ekologisesti ja veloituksetta. Sähköiseen kutsuun voi liittää oman tervehdyksen sekä yrityksen kuvia. Löydät eKutsu-työkalun ja ohjeet näytteilleasettajien eMessukeskus-palvelusta kohdasta Lähetä eKutsuja ammattilaisille.

Lähetä eniten eKutsuja ja voita näkyvyyspaketti!

Yritys joka lähettää 24.4. mennessä eniten eKutsuja saa palkinnoksi näkyvyyden tapahtuman sähköisissä opastenäytöissä (4 kpl) koko tapahtuman ajaksi! Palkinnon arvo on 2 500 €. Osallistuminen on helppoa. Lähetä vain mahdollisimman paljon kutsuja verkostoillesi!

eKutsun käyttöohjeetemessukeskukseen

 

Tervetuloa näytteilleasettajien infotilaisuuteen 22.3.2022 klo 15.00

Luvassa on lyhyt info Teknologia 22 -tapahtumasta. Tilaisuus on täysin vapaaehtoinen. Linkki tilaisuuteen lähetetään sähköpostitse kaikille tilaisuuteen ilmoittautuneille näytteilleasettajille. Ilmoittautumislinkki lähetetään vahvistaneille näytteilleasettajille sähköpostitse.

 

Osallistu Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivään 3.5.2022

Ensimmäisenä messupäivänä järjestetään erityisesti teknologia-alan opiskelijoille ja alan työnhakijoille suunnattu Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä. Silloin pidetään muun muassa kaikille Tulevaisuuden työnantaja -näytteilleasettajille avoin pitchaus-tilaisuus. Näytteilleasettajien on mahdollista osallistua teemapäivään työnantajanäkökulmasta ja keskustella erilaisista uravaihtoehdoista teknologia-alan opiskelijoiden ja työnhakijoiden kanssa.

Lue lisää ja osallistu teemapäivään

 

Startup-kilpailu

Messujen yhteydessä järjestetään teknologia-alan startup-yrityksille suunnattu kilpailu. Sen tavoitteena on löytää ja tuoda esille tämän hetken lupaavimpia ja potentiaalisimpia alan kasvuyrityksiä. Kilpailun hakuaika päättyy 1.4., jonka jälkeen kilpailuraati valitsee 3–5 finalistia tapahtumassa järjestettävään pitchaus-finaaliin. Voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 20 000 € palkinnolla.

Lue lisää

Huhtikuussa

Toimita otsalautateksti tai logo

Jos olet ostanut osastoratkaisun otsalaudalla, muistathan toimittaa otsalautatekstin tai logon osoitteeseen graphics@messukeskus.com viimeistään 1.4.2022. Tämän jälkeen tulleista muutoksista veloitamme normaalin hinnaston mukaisesti.

Aineisto-ohje

 

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta. Lähetä kulkulupia -työkalu avautuu eMessukeskukseen viikolla 11.

Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa. Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osastosi messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut Compass Groupin kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina. Rakentajan kulkulupa on maksuton.

Messukeskuksen sisäänkäynneiltä ja Messutoimistosta saa rintakorttitaskuja kulkulupia varten.

sähköisen kulkuluvan lähettämisohjeet

 

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Tavoita media ja toimita printtiversiot lehdistökeskukseen, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä.

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta. Tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 3760 804 , teija.armanto@messukeskus.com

 

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Meillä on valmius huolehtia myös osastosi erityisistä turvallisuustarpeista. Näissä palvelutarpeissa sinua auttaa turvallisuuspalvelukumppanimme Securitas. Turvallisuuspalveluihin voit tutustua eMessukeskuksen Tuotteet ja palvelut -sivuilla. Valitse ensin tapahtuma ja tämän jälkeen tuotekategoria Turvallisuuspalvelut.

Sovi tapaamisia ja verkostoidu Tavatan avulla

Tavata on verkostoitumistyökalu, joka helpottaa tapaamisten sopimista messuilla. Työkalu on ilmainen sekä yrityksille että kävijöille. Teknologia-tapahtumassa sinulla on mahdollisuus Tavatan avulla verkostoitua muiden osallistujien, järjestäjien ja näytteilleasettajien kanssa ja löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia, ideoita, asiakkaita, asiantuntijoita ja muita hyödyllisiä kontakteja! Voit sopia 15 minuutin tapaamisia paikan päälle numeroituihin pöytiin. Merkityn tapaamisalueen löydät tapahtuma-alueelta. Tervetuloa verkostoitumaan!

Rekisteröidy, luo profiili ja anna työkalun etsiä tarpeitasi tai kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat kontaktit muiden osallistujien joukosta ja sovi tapaamiset heidän kanssaan.

Ota Tavata käyttöösi näin:

1. Rekisteröidy ja luo käyttäjäprofiilisi osoitteessa https://app.tavata.events/signup
2. Liity tapahtumaan koodilla DA8T (huomioi isot kirjaimet).
3. Muokkaa tapahtumakohtainen profiilisi, ja valitse mitä olet tarjoamassa & etsimässä tapahtumassa.
4. Sovi tapaamisia. Selaa muiden osallistujien profiilikortteja, ja ehdota tapaamista. Muista myös hyväksyä tai peruuttaa sinulle ehdotetut tapaamiset, jotka löydät sähköpostistasi, tai Aikataulut-välilehdeltä.

 

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

MediapankkiMarkkinoi osallistumistasi

Onko yrityksellänne uutuuksia? Nostamme some-kanavissamme näytteilleasettajien postauksia siitä, mitä esittelette tapahtumassa. Toimita kuva (1080 x 1080 px) ja some-postauksiin sopiva teksti mahdollisimman pian anna.markkinen@fam.fi. Muista kertoa myös @linkkaukset, #toiveesi ja nettisoitteesi.

 

Teknologia Party

Teknologia Party järjestetään 4.5. klo 19-22. Iltajuhlaa tähdittää Stig.

Lue lisää

 

Tilaa osastotarjoilut ja lounaslipukkeet

Tilaa osastollesi tarjoilut ja henkilökunnallesi lounaslipukkeet etukäteen, viimeistään 4 päivää ennen tapahtuman alkua.

Lue lisää ja tee tilaus

Toukokuussa

Pysäköinti

Messukeskuksessa on käytössä EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä. Pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark.

Katso hinnat ja lue lisää pysäköinnistä

 

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta. Osastojen rakennus-, huolto- ja purkuajat, Messutoimiston aukioloajat sekä käytössä olevat sisäänkäynnit näet tästä >>

Näytteilleasettajien taukotilat ja ravintolapalvelut

Näytteilleasettajien taukotila on avoinna tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti. Näytteilleasettajien taukotila on Messukeskus Siiven 2. kerroksessa. Ovikoodi löytyy kulkuluvasta.

Näytteilleasettajien taukotilassa voit nauttia kupin kahvia. Tilassa on pieni keittiöpiste, wc-tilat ja suihkut. Buffetlounas tarjoillaan Mesta-ravintolassa Messukeskus Siiven toisessa kerroksessa. Voit halutessasi ostaa lounaslippuja Messutoimistosta, Eat & Meet -ravintolasta (Ylägalleriassa) tai Stop & Shop -kioskista (Alagalleriassa).

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

+358 40 450 3250
asiakaspalvelu@messukeskus.com

 

Anna palautetta sivusta >>

Ethän jätä tukipyyntöjä palautelomakkeen kautta. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.