Siirry sisältöön
Yrityksille Tapahtuma

Heading

Otsikko

I love me on Pohjois-Euroopan suurin ja energisin hyvinvointitapahtuma, joka kokoaa kauneuden, hyvinvoinnin ja muodin trendit saman katon alle. Varaa osastosi ensi vuodelle, ja hurmaa ostovoimaiset kuluttajat ja alan ammattilaiset! 

I love me ammattilaisille tarjoaa kauneuden ja muodin alan ammattilaisille mahdollisuuden verkostoitua, esitellä tuotteita ja palveluita laajalle verkostolle kauneuden toimijoita sekä kattavan määrän ammattilaisohjelmaa.

Rakastettu tapahtuma nyt ajankohdassa, jossa tavoitat ostovoimaiset kuluttajat parhaan sesongin aikana. Tapahtumassa mukana uutuutena mm. Shopping Night, entistäkin suurempi Treeni-alue, juhlakausi- ja SPA-alue sekä muodin alue yhteistyössä Sami Sykön kanssa.

I love me -messuilla teet kauppaa, lanseeraat uutuuksia, kasvatat brändisi tunnettuutta sekä luot suhteita alan medioihin ja vaikuttajiin. 


Kohderyhmät

Kauneudesta, hyvinvoinnista ja muodista kiinnostuneet kuluttajat, alan ammattilaiset, vaikuttajat sekä media.

Tuoteryhmät

Kauneustuotteet ja -palvelut, ihonhoito, luonnonkosmetiikka, meikit, hiustenhoito, hyvinvoinnin palvelut ja tuotteet, urheilutuotteet ja -palvelut, asusteet, korut, kellot, muoti, ravinto, terveyspalvelut ja -tuotteet, kauneuden alan ammattilaisten tuotteet ja palvelut.

Vuoden 2023 avainluvut

”Junction oli monen mielestä jännittävin hackathon missä he ovat koskaan olleet.”

/ Anna Brchisky, Junctionin markkinointipäällikkö

TAPAHTUMAN TEEMA-ALUEET

Tutustu I love me:n konseptialueisiin! Yritykselläsi on mahdollisuus tulla mukaan alueelle osastopaikalla tai yhteistyökumppaniksi. 

Kauneus

Kauneuden alueelta löytyvät mm. meikit, ihonhoitotuotteet, hiustenhoitotuotteet ja esteettiset kauneushoidot. Yli 70 % kävijöistämme on kiinnostunut tapahtumassa ihonhoidosta ja kosmetiikasta.

Muoti

Muodin rooli I love me -messuilla on kasvussa! Lähes 50 % kävijöistämme tuli tapahtumaan tutustumaan muotialan yrityksiin.

Hyvinvointi

Hyvinvoinnin alueelle mahtuvat sekä terveystuotteet että kaikki fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin liittyvä. Kävijöistämme yli 60 % tulee tapahtumaan hakemaan tietoa terveellisestä ravinnosta ja terveyspalveluista.

Ota yhteyttä

Autamme sinua onnistumaan – ole yhteydessä, niin mietitään juuri teille sopivin tapa olla mukana messuilla!

LOMAKE

eMessukeskukseen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.