Skip to content

Teknologia 19 startup-kilpailu

Teknologia 19 -messujen startup-yrityksille suunnattu kilpailu on päättynyt! Palkinnon tarkoituksena on nostaa esille uusia ja merkittäviä ratkaisuja teknologian alalla. Kilpailun voittaja palkitaan Messusäätiön lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä.

Katso startup-kilpailun finalistit

Teknologia 19 startup-kilpailu

Palkinnon tarkoituksena on nostaa esille uusia ja merkittäviä ratkaisuja teknologian alalla. Kilpailun voittaja palkitaan Messusäätiön lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Fibanin (Finnish Business Angels Network) kanssa.

Teknologia 19 Startup-kilpailu toteutetaan yhteistyössä Fibanin kanssa

Startup-kilpailun tarkoitus?

Startup-kilpailulla haetaan vuoden 2019 lupaavinta ja potentiaalisinta teknologia-alan kasvuyritystä. Palkinnon voi saada merkittävästä, luovasta ja kekseliäästä ratkaisusta teknologian alalla. Se voi olla esimerkiksi uusi kaupallinen tuote, menetelmä tai sovellus. Ratkaisu tuo parhaimmillaan uusia näkökulmia teknologia-alalle.

Finalistit

Startup-kilpailuun on valikoitunut 6 finalistia. Tule seuraamaan keskiviikkona 6.11. klo 14:00-15:20 finalistien pitchausta (XPlanar Stage). Kilpailun voittaja julkistetaan Teknologia Partyn lavalla keskiviikkona 6.11. klo 19 jälkeen.

tutustu finalistehin

Raati

Raadin puheenjohtajana toimii Finnish Business Angels Network FiBANin hallituksen puheenjohtaja Janne Jormalainen. Raadissa ovat mukana myös bisnesenkeli ja FiBANin hallituksen jäsen Saga Forss, Elkomit ry:n toimitusjohtaja Veli-Matti Kankaanpää, Suomen Robotiikkayhdistys ry:n varapuheenjohtaja ja Yaskawa Finlandin toimitusjohtaja Nina Lehtinen, Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n hallituksen jäsen Reino Myllymäki, Teknologiateollisuus ry:n kasvuohjelmien päällikkö Piia Simpanen, Teknisen kaupan liiton asiamies Jan Sucksdorff, Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n toiminnanjohtaja Jaakko Tennilä, Hydrauliikka- ja Pneumatiikkayhdistyksen puheenjohtaja Kalle Tuohimaa ja Automaatioseuran puheenjohtaja Marko Vuorio.