Teknologia 19 startup-kilpailu

Teknologia 19 -messujen startup-yrityksille suunnattu kilpailu on käynnistynyt. Palkinnon tarkoituksena on nostaa esille uusia ja merkittäviä ratkaisuja teknologian alalla. Kilpailun voittaja palkitaan Messusäätiön lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä.

hae mukaan kilpailuun in english

Teknologia 19 startup-kilpailu

Teknologia 19 -messujen startup-yrityksille suunnattu kilpailu on käynnistynyt. Palkinnon tarkoituksena on nostaa esille uusia ja merkittäviä ratkaisuja teknologian alalla. Kilpailun voittaja palkitaan Messusäätiön lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Fibanin (Finnish Business Angels Network) kanssa.

Teknologia 19 Startup-kilpailu toteutetaan yhteistyössä Fibanin kanssa

Startup-kilpailun tarkoitus?

Startup-kilpailulla haetaan vuoden 2019 lupaavinta ja potentiaalisinta teknologia-alan kasvuyritystä. Palkinnon voi saada merkittävästä, luovasta ja kekseliäästä ratkaisusta teknologian alalla. Se voi olla esimerkiksi uusi kaupallinen tuote, menetelmä tai sovellus. Ratkaisu tuo parhaimmillaan uusia näkökulmia teknologia-alalle.

Hae mukaan!

Kilpailuun voi lähettää ehdotuksia 8.9. saakka. Tämän jälkeen kilpailuraati valitsee ehdotuksista 5-7 parasta ideaa tai ratkaisua messuilla järjestettävään pitchaus-kilpailuun. Raati valitsee lopullisen voittajan pitchaus-esitysten perusteella. Pitchauskilpailu on tapahtuman yhteydessä  ke 6.11 iltapäivällä. Voittaja julkistetaan Teknologia 19 -messujen iltajuhlassa 6.11.

HAE MUKAAN KILPAILUUN

Raati

Raadin puheenjohtajana toimii Finnish Business Angels Network FiBANin hallituksen puheenjohtaja Janne Jormalainen. Raadissa ovat mukana myös bisnesenkeli ja FiBANin hallituksen jäsen Saga Forss, Elkomit ry:n toimitusjohtaja Veli-Matti Kankaanpää, Suomen Robotiikkayhdistys ry:n varapuheenjohtaja ja Yaskawa Finlandin toimitusjohtaja Nina Lehtinen, Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n hallituksen jäsen Reino Myllymäki, Teknologiateollisuus ry:n kasvuohjelmien päällikkö Piia Simpanen, Teknisen kaupan liiton asiamies Jan Sucksdorff, Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n toiminnanjohtaja Jaakko Tennilä, Hydrauliikka- ja Pneumatiikkayhdistyksen puheenjohtaja Kalle Tuohimaa ja Automaatioseuran puheenjohtaja Marko Vuorio.

Oma osasto Teknologia 19 -messuilta maksutta!

Onko startup-yrityksesi siinä vaiheessa, että tarvitset asiakkaita, kauppaa, kontaktiverkostoa ja yhteistyökumppaneita? Messukeskus yhdessä NewCo YritysHelsingin kanssa ovat luoneet sinun tarpeitasi silmällä pitäen Teknologia 19 -tapahtumasta startup-alueen, joissa saavutat tavoitteesi.

Osallistuminen sisältää paikan Startup-alueelta (baaripöytä ja kaksi tuolia), mahdollisuuden tuoda omaa esittelymateriaalia, näkyvyyden tapahtuman markkinointikanavissa sekä Brella verkostoitumistyökalun käytön sekä ajan ohjelmalavalta. Hakijoista valitaan tapahtumaan sopivat startupit.

Osallistuminen messuille on valituille startupeille maksutonta, hae mukaan!

HAE MUKAAN STARTUP-ALUEELLE

 

Palkinnon voi saada merkittävästä, luovasta ja kekseliäästä ratkaisusta teknologian alalla.

Hae mukaan Teknologia 19 Startup-kilpailuun