Skip to content

Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivä 7.11.2023

Tulevaisuuden työnantajasi löytyy teknologia-alalta. Ala tarjoaa tuhansia työmahdollisuuksia vuosittain uusille työntekijöille. Teknologia-tapahtumassa tapaat alan yritysten edustajia, jotka kertovat työmahdollisuuksista ja saat käytännön vinkkejä uravalintaan ohjelma-alueella.

Rekisteröidy

Opiskelija – löydä tulevaisuuden työnantajasi Teknologia -tapahtumasta

Suomi tarvitsee teknologiateollisuuden mukaan seuraavan 10 vuoden sisällä vähintään 130 000 uutta teknologia-alan ammattilaista, kirjoittaa Mimmit koodaa -ohjelman vetäjä Milja Köpsi Työ- ja Elinkeinoministeriön Tekoäly 4.0 –kolumnisarjassa. Tule Teknologia-tapahtuman Tulevaisuuden Työnantaja -teemapäivään tutustumaan teknologia-alan uramahdollisuuksiin!

 

Mitä?

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivänä pääset tutustumaan uramahdollisuuksiin eri tekniikan toimialoilla, tapaamaan rekrytoijia, kuuntelemaan edellisten opiskelijoiden uratarinoita, kuuntelemaan paneelikeskusteluja urapolkusi löytämiseksi ja seuraamaan Amazing Robots -robottikilpailun semifinaalia.

 

Kenelle?

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä on ilmainen kaikille opiskelijoille. Jos opiskelet teknologia-alaa tai olet kiinnostunut alalle työllistymisestä, on Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä täydellinen paikka juuri sinulle. Tapahtuman ikäraja on 16 vuotta.

 

Miksi?

Pääset tapaamaan ja keskustelemaan suoraan yrityspäättäjiä ja rekrytoijia sekä luomaan työurasi kannalta elintärkeitä kontakteja. Lisäksi saat paremman kuvan tulevaisuuden työmahdollisuuksistasi ja tutustumaan kattavasti eri teknologian toimialoihin.

 

Amazing Robots – Ällistyttävät Robotit -kisa osana opiskelijapäivän ohjelmaa!

Sekä teknistä osaamista että luovuutta vaativa Amazing Robots -kilpailun semifinaali järjestetään korkeakoulujoukkueille Teknologia 23 -tapahtuman opiskelijapäivän yhteydessä 7.11.2023! Finaali kilpaillaan 8.11.2023. Lähde mukaan kisaan!

Amazing Robots

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivässä mukana olevat yritykset tunnistat tästä merkistä.

 

Tällä tarralla merkityt osastot ovat valmistautuneet teemapäivään ja haluavat mielellään keskustella lisää kanssasi uratavoitteistasi! Voit siis rohkeasti lähestyä yritysten edustajia, jos haluat kuulla sekä tietää yrityksestä enemmän.

Kilpailu tulevaisuuden tekijöistä on kovaa – käytä tilanne hyödyksesi! Haluatko mukaan? Lue lisätietoja täältä

Opiskelija – löydä urapolkusi Teknologia 23 -tapahtumassa!

Oletko kiinnostunut työllistymään teknologia-alalle? Nyt siihen on loistava mahdollisuus Teknologia 23 -tapahtuman Tulevaisuuden työnantajan – opiskelijapäivässä täällä Helsingin Messukeskuksessa tiistaina 7.11.2023 klo 9-17!

Tutustu tarkemmin siihen mitä, milloin, miksi ja kenelle opiskelijapäivä on suunniteltu sekä suunnattu ja käy kurkkaamassa, mitä alustavaa ohjelmaa ohjelmalavalle on jo suunniteltu:

Lataa infopaketti tästä

 

Kuljetukset tapahtumaan

Järjestämme tarpeen mukaan ryhmille linja-autokuljetuksen Turusta ja Tampereelta oleville oppilaitoksille. Tuemme myös kauempaa tulevien kuljetuksia. Ota yhteyttä tapahtuman tuottajaan ja kerro arvio ryhmän koosta jo tässä kohtaa!

Yhteystiedot:

Noora Sormunen
Tapahtuman tuottaja
noora.sormunen@messukeskus.com