Skip to content

Teknologia Party 8.11.2023!

Tilaisuuden ikäraja on 18-vuotta

Rekisteröidy mukaan

Vuoden parhaat teknologia-bileet Messukeskuksessa!

Teknologia 23 -tapahtuman päätyttyä ke 8.11. osastoilla alkaa After Work klo 17:00-19:00. Aftereiden aikana osastoilla voi järjestää omia tilaisuuksia ja tilata tarjoiluja sekä kutsua asiakkaita. Jokaisen jatkoajan vieraan tulee olla rekisteröitynyt tapahtumaan. Teknologia partyt alkavat rennoissa merkeissä aftereiden jälkeen klo 19:00 MX-system stagella.  Tapahtuman suljettua ovensa, Messukeskus muuttuu vuoden kovimpien teknologia-bileiden näyttämöksi. Bileisiin ovat tervetulleet kaikki tapahtuman kävijät ja näytteilleasettajat. Luvassa on huumoria, musiikkia ja verkostoitumista. Teknologia-bileissä meitä viihdyttää upea Erika Vikman! 

Tilaisuus on anniskelualueella, joten sen ikäraja on 18 vuotta.

Teknologia Partyn kumppani on Beckhoff.

Aikataulu

  • 17:00-19:00 After Work
  • 19:00 Tervetuloa, startup-kilpailun voittajien julkaisu
  • 19.30 Erika Vikman show
  • 21.00 Tilaisuus päättyy

Teknologia Party on veloitukseton, mutta vaatii rekisteröinnin tapahtumaan.

Rekisteröidy mukaan

Teknologia-bileiden artisti on julkaistu! 

Illan aikana meitä viihdyttää upea ja karismaattinen Erika Vikman. Vikman nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy ja kappaleiden teksteissä käsitellään vakaviakin teemoja. Musiikissa kuuluu sekä menneiden vuosikymmenten että muun muassa Kikan vaikutus. Erika Vikman nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021.

Teknologia Party – Sponsored by Beckhoff

Beckhoff toimittaa avoimia automaatiojärjestelmiä, jotka pohjautuvat PC-pohjaiseen ohjaustekniikkaan. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa kenttäväyläkomponentit, liikkeenohjaustuotteet, teollisuus-PC:t ja ohjauspaneelit sekä automaatiosovelluksien ohjelmistot.

Eri ryhmien tuotteita voidaan käyttää erillisinä komponentteina, tai ne voidaan integroida täydellisiksi ohjausjärjestelmiksi. Beckhoffin tuotteita ja järjestelmäratkaisuja käytetään maailmanlaajuisesti monenlaisissa sovelluksissa nopeista työstökeskuksista aina älykkääseen rakennusautomaatioon.