Skip to content

Teknologia Party

Keskiviikkona 4.5. klo 19 – 22, XPlanar Stage

Tilaisuus on anniskelualueella, joten sen ikäraja on 18-vuotta.

 

Vuoden parhaat teknologia-bileet Messukeskuksessa!

Teknologia 22 -tapahtuman aftereita vietetään tänä vuonna rennoissa merkeissä Teknologia Partyssa. Tapahtuman suljettua ovensa, Messukeskus muuttuu vuoden kovimpien teknologia-bileiden näyttämöksi. Bileisiin ovat tervetulleet kaikki tapahtuman kävijät ja näytteilleasettajat. Luvassa on huumoria, musiikkia ja verkostoitumista. Illan kulusta vastaavat juontajina Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi ja pääartistina lavalle nousee suomalaisille useita kestohittejä tarjoillut Stig.

Tilaisuus on anniskelualueella, joten sen ikäraja on 18 vuotta.

Tervetuloa bailaamaan keskiviikkona 4.5. klo 19 – 22.

19.00 Teknologia Party alkaa
19.15 Startup-kilpailun palkinnon jako
19.30 Pääesiintyjä Stig
21.30 Valomerkki
22.00 Tilaisuus päättyy

Teknologia Partyn kumppani on Beckhoff.

Lavalla nähdään

Stig

Antti Luusuaniemi

Kari Ketonen

Teknologia Party sponsored by Beckhoff

Beckhoff toimittaa avoimia automaatiojärjestelmiä, jotka pohjautuvat PC-pohjaiseen ohjaustekniikkaan. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa kenttäväyläkomponentit, liikkeenohjaustuotteet, teollisuus-PC:t ja ohjauspaneelit sekä automaatiosovelluksien ohjelmistot.

Eri ryhmien tuotteita voidaan käyttää erillisinä komponentteina, tai ne voidaan integroida täydellisiksi ohjausjärjestelmiksi. Beckhoffin tuotteita ja järjestelmäratkaisuja käytetään maailmanlaajuisesti monenlaisissa sovelluksissa nopeista työstökeskuksista aina älykkääseen rakennusautomaatioon.