Skip to content

Teknologia Party

Teknologia 19 -tapahtuman aftereita vietetään tänä vuonna rennoissa merkeissä. Vuoden kovimpiin teknologia-bileisiin ovat tervetulleet kaikki tapahtuman kävijät ja näytteilleasettajat. Luvassa on huumoria, musiikkia ja verkostoitumista. Illan pääartistina lavalle nousee Jannika B. 

Keskiviikkona 6.11. klo 19 – 23, Messukeskus

REKISTERÖIDY KÄVIJÄKSI

Tilaisuus on anniskelualueella, joten sen ikäraja on 18-vuotta.

 

Vuoden teknologia-bileet Messukeskuksessa!

Messujen suljettua ovensa, Messukeskus muuttuu vuoden kovimpien teknologia-bileiden näyttämöksi. Illan kulusta vastaavat juontajina Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi. Tilaisuudessa jaetaan Teknologia 19 -messujen Startup-kilpailun palkinto ja nauretaan Luottomies-sketsihahmon esitykselle.

Musiikista vastaavat Suomen ehdottomasti svengaavin artisti Osmo Ikonen ja illan päätteeksi lavalla nähdään hehkeä Jannika B.

Keskiviikko 6.11. klo 19 – 23, Messukeskus

Teknologia 19 Partyn kumppani on Beckhoff.

Lavalla nähdään mm.

Antti Luusuaniemi

Kari Ketonen

Osmo Ikonen

Luottomies

Teknologia Party sponsored by Beckhoff

Beckhoff toimittaa avoimia automaatiojärjestelmiä, jotka pohjautuvat PC-pohjaiseen ohjaustekniikkaan. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa kenttäväyläkomponentit, liikkeenohjaustuotteet, teollisuus-PC:t ja ohjauspaneelit sekä automaatiosovelluksien ohjelmistot.

Eri ryhmien tuotteita voidaan käyttää erillisinä komponentteina, tai ne voidaan integroida täydellisiksi ohjausjärjestelmiksi. Beckhoffin tuotteita ja järjestelmäratkaisuja käytetään maailmanlaajuisesti monenlaisissa sovelluksissa nopeista työstökeskuksista aina älykkääseen rakennusautomaatioon.