Skip to content

Amazing Robots – Ällistyttävät robotit -kilpailu korkeakoulujen joukkueille

ILMOITTAUTUMINEN JA SÄÄNNÖT

Ällistyttävät robotit – kilpailu korkeakoulujen joukkueille

Kilpailussa halutaan nostaa esille uusin tekniikka ja luovuus. Kilpailun tarkoitus on kasvattaa erityisesti tietotekniikan, robotiikan ja tekoälyn näkyvyyttä ja kiinnostavuutta Suomessa sekä kannustaa opiskelijoita ennakkoluulottomasti yhdistämään eri alojen osaamista. Viesti on myös teollisuudelle: Uudet teknologiat tulee ennakkoluulottomasti ottaa käyttöön niin tuotteissa kuin tuotannossakin.

”Tehtävänä on luoda robotti, joka tekee jotain kiinnostavaa. Tiimien tehtävänä on määrittää mikä tekee robotista kiinnostavan. Tarkoituksena on antaa luovuuden ja teknisten taitojen lentää!”

Yleiskuvaus

Tehtävänä on tehdä robotti, joka tekee jotain mielenkiintoista. Mitä se tekee, on tekijöiden keksittävä. Tarkoitus on antaa luovuuden ja teknisten taitojen kukkia. Rajoituksia on annettu vähän ja vapautta paljon.

Kilpailu on tarkoitettu yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoille. Kilpailuryhmän jäsenten tulee olla oppilaitoksen opiskelijoita kilpailupäivänä. Ryhmän maksimikoko on 8 henkilöä. Samasta oppilaitoksesta saa osallistua kilpailuun useita joukkueita. Kilpailu järjestetään Teknologia 19 -tapahtuman yhteydessä Messukeskuksessa 5.11.2019

Kilpailun järjestää Tietotekniikan ja Elektroniikan Seura yhteistyössä Mikrobitti-lehden ja Suomen Messujen kanssa.

tutustu joukkueisiin SÄÄNNÖT JA ILMOITTAUTUMINEN

 

Amazing Robots Contest