Skip to content

Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivä 7.11.2023

Tulevaisuuden työntekijäsi löytyy teknologia-alalta! Teknologia-tapahtumassa mukana olevien yritysten on mahdollista osallistua teemapäivään työnantajanäkökulmasta ja keskustella erilaisista uravaihtoehdoista teknologia-alan opiskelijoiden ja työnhakijoiden kanssa. Päivän ohjelma suunnitellaan erityisesti opiskelijat ja työnhakijoita ajatellen.

Rekisteröidy

Yritys – osallistu teemapäivään ja löydä tulevaisuuden huipputekijät!

Teknologia-alan osaajapula kiihtyy jatkuvasti ja kilpailu tekijöistä on kovaa: muutaman vuoden sisällä osaajavaje on kasvamassa jopa 40 000 työntekijään. Hyödynnä Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä ja rekrytoi uudet alan ammattilaiset talliisi!

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivään osallistuminen on nyt auki  – tiedotamme asiasta lisää näytteilleasettajaviestinnässämme.

Tapahtumapäivä järjestetään tiistaina 7.11.

Buustaa rekrytointia & työnantajabrändiäsi

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille ja teknologia-alasta kiinnostuneille alanvaihtajille. Tuo yrityksesi HR-edustaja messuosastollesi kertomaan yrityksen työmahdollisuuksista ja parannat asemiasi rekrytointimarkkinoilla.

Saavuta tekijät

Päivän ohjelma suunnitellaan erityisesti opiskelijat ja työnhakijoita ajatellen. Tiistaina pidetään mm. alan opiskelijoille suunnatun Ällistyttävät Robotit -kilpailun semifinaali. Myös lavaohjelmassa on tietoiskuja, uratarinoita sekä tulevaisuuden työnantajiin ja toimialoihin tutustumista.

Erotu joukosta 

Mukana olevat yritykset esitellään Tulevaisuuden työnantaja -sivulla. Voitte halutessanne osallistua opiskelijapäivän lavaohjelmaan Robotics-stagella. Mukana oleville yrityksille jaetaan Tulevaisuuden työnantaja -tarrat osastoille. Teemapäivää markkinoidaan myös suoraan oppilaitoksille.

Tässä vinkit kuinka onnistut ja näyt Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivässä

Osallistu lavaohjelmaan!

Kun olette ilmoittautuneet näytteilleasettajaksi ja tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivään, teillä on mahdollisuus päästä mukaan lavaohjelmaan. Ohjelma lavalla on haluttu pitää tiiviinä, jotta opiskelijoilla jää aikaa kierrellä messuilla ja verkostoitua. Valitettavasti kaikki mukana olevat yritykset eivät mahdu mukaan lavaohjelmaan. Otamme vastaan ehdotuksia ja ilmoitamme valituille mukana olosta.

Pöytäständi Robotics stagella opiskelijaohjelman aikana

Mikäli haluatte olla lähellä opiskelijoita ja tavata heitä parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme varaamaan maksuttoman pöytäpaikan opiskelijapäivän lavaohjelman yhteyteen ti 7.11. klo 10–12. Tarjoamme osallistujille pystypöydän. Voitte tuoda omat näkyvyyselementtinne, kuten roll-up:n taustallenne ja esitteitä jaettavaksi. Toivomme, että yrityksenne HR tai rekrytoinnista ja opiskelijaprojekteista vastaavat henkilöt ovat paikalla tämän ajan.

Osastonäkyvyys ja osastovierailut

Tarjoamme kaikille opiskelijapäivään osallistuville osastolle näkyvyyden tulevaisuuden työantaja ilmapallolla, joka asennetaan osastollenne toimestamme. Lisäksi tuomme osastolle rintatarroja, joita toivomme näkyvän osastolla työskentelevien opiskelija-asioista vastaavien rinnassa. Täten opiskelijat uskaltavat matalalla kynnyksellä lähestyä teitä. Lisää tarroja saa messutoimistosta. Huomioithan, että teillä on osastollanne paikalla tiistaina rekrytoinnista, opiskelijaprojekteista ja kouluyhteistyöstä vastaavia henkilöitä.

Mikäli haluatte, että opiskelijat viihtyvät osastollanne pidempään ja pääsette tutustumaan heihin paremmin, suosittelemme tilaamaan osastolle tarjoiluita, mitä voitte tarjota vieraileville opiskelijoille päivän aikana. Lisäksi suosittelemme järjestämään virikkeitä, kuten leikkimielisiä tehtäviä, mitä opiskelijat voivat suorittaa osastovierailun aikana.

Halutessanne voitte järjestää erillisen ilmoittautumisen osastollenne tarjoiluita varten tai kutsua mukaan tietyn alan opiskelijoita. Voimme julkaista yrityksen oman osallistumislinkin Teknologian opiskelijapäivän sivulla.

Opiskelijapäivän kumppaniksi sponsorointimahdollisuus

Osallistumalla Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivän sponsorointiin teillä on mahdollisuus vahvistaa näkyvyyttänne päivän yhteydessä. Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivän sponsorit saavat logonäkyvyyden opiskelijapäivän aikana screenillä, aulan isoilla näytöillä ja nettisivujen Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivä -alasivulla sekä pystypöytäpaikan parhaalta paikalta “eturivistä” Robotics stagella. Lisäksi sponsorit ovat korostetusti merkattuna opiskelijapäivän kartassa. Mikäli haluatte, että opiskelijat viipyvät osastollanne pidemmän aikaa ja saatte kokonaisuudesta kaiken irti, suosittelemme tilaamaan tarjoiluita ja järjestämään ohjelmaan opiskelijoille.

Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivän sponsorointimaksu on 600 €, alv 0 %. Maksu laskutetaan paikan vuokran eräpäivänä 7.9.2023 mennessä.

Heräsikö kysymyksiä? Kysy lisätietoja:

Noora Sormunen

Tapahtuman tuottaja

noora.sormunen@messukeskus.com

 

Etsimme yrityksiä kertomaan uratarinoita ja pitämään paneelikeskusteluja!

Opiskelijasta ammattilaiseksi – uratarinoita:

Etsimme neljää eri teknologian toimialoilla olevaa yritysten edustajaa kertomaan:

  • Miten on päättynyt kyseiseen työhön
  • Millainen urapolku heillä on ollut
  • Mitä on opiskellut
  • Miten on löytänyt oman paikkansa työelämässä

Innosta ja vakuuta tällä puheenvuorolla, miksi juuri teidän ala ja yritys on parasta teknologian kentällä ja kerro, miten opiskelija voi sinne päästä!

Yhden esityksen kesto 8 minuuttia.

Työpaikat kaipaavat tekijöitään – löydä oma urapolkusi paneelikeskustelu:

Etsimme neljästä kuuteen eri teknologian toimialoilla olevaa yritystä mukaan paneelikeskusteluun.

Paneelissa kukin yritys saa kertoa omasta yrityksestään ja toimialasta opiskelijoille sekä kertoa tarkemmin työpaikkamahdollisuuksista.