Skip to content

Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivä 7.11.2023

Tulevaisuuden työntekijäsi löytyy teknologia-alalta! Teknologia-tapahtumassa mukana olevien yritysten on mahdollista osallistua teemapäivään työnantajanäkökulmasta ja keskustella erilaisista uravaihtoehdoista teknologia-alan opiskelijoiden ja työnhakijoiden kanssa. Päivän ohjelma suunnitellaan erityisesti opiskelijat ja työnhakijoita ajatellen.

Rekisteröidy

Yritys – osallistu teemapäivään ja löydä tulevaisuuden huipputekijät!

Teknologia-alan osaajapula kiihtyy jatkuvasti ja kilpailu tekijöistä on kovaa: muutaman vuoden sisällä osaajavaje on kasvamassa jopa 40 000 työntekijään. Hyödynnä Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä ja rekrytoi uudet alan ammattilaiset talliisi!

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivään osallistuminen on nyt auki  – tiedotamme asiasta lisää näytteilleasettajaviestinnässämme.

Tapahtumapäivä järjestetään tiistaina 7.11.

Buustaa rekrytointia & työnantajabrändiäsi

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille ja teknologia-alasta kiinnostuneille alanvaihtajille. Tuo yrityksenne HR-edustaja osastolle kertomaan yrityksen työmahdollisuuksista ja parannat asemiasi rekrytointimarkkinoilla. 

Varmista, että kouluyhteistyöstä, opiskelijaprojekteista ja rekrytoinnista vastaavat henkilöt ovat opiskelijoiden tavoitettavissa päivän aikana. Muista myös kansainväliset opiskelijat tulevaisuuden työntekijöinä.

Saavuta tekijät

Päivän ohjelma suunnitellaan erityisesti opiskelijat ja työnhakijoita ajatellen. Tiistaina pidetään muuan muassa alan opiskelijoille suunnatun Ällistyttävät Robotit -kilpailun semifinaali. Lavaohjelmassa Robotics stagelle klo 10-12 on tietoiskuja työnhauasta, uratarinoita sekä tulevaisuuden työnantajiin ja toimialoihin tutustumista.

Lavaohjelman jälkeen opiskelijoilla on aikaa tutustua teidän osastoihin. Opiskelijapäivä päättyy opiskelijoiden yhteiseen after workiin klo 15-17.

Erotu joukosta 

Suosittelemme suunnittelemaan etukäteen räätälöityä osasto-ohjelmaa opiskelijoille, mikäli haluatte, että opiskelijat viipyvät osastollanne pidemmän aikaa. Mukana olevat yritykset ja heidän osasto-ohjelmansa opiskelijoille esitellään Tulevaisuuden työnantaja -sivulla (lista julkaistaan syyskuussa 2023). Kaikki mukana olevat yritykset pääsevät mukaan opiskelijapäivän karttaan, joka on jaettavissa opiskelijoille paikan päällä. Opiskelijat saavat karttaan leiman vieraillessaan osastollanne. Lisäksi mukana oleville yrityksille jaetaan Tulevaisuuden työnantaja -näkyvyyselementti osastoille.

 

Tässä vinkit kuinka onnistut ja näyt Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivässä

Osallistu lavaohjelmaan!

Kun olette ilmoittautuneet näytteilleasettajaksi ja tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivään, teillä on mahdollisuus päästä mukaan lavaohjelmaan. Ohjelma lavalla on haluttu pitää tiiviinä, jotta opiskelijoilla jää aikaa kierrellä messuilla ja verkostoitua. Otamme vastaan ehdotuksia ja ilmoitamme valituille mukana olosta. Lavaohjelma on tällä hetkellä täynnä.

Osastonäkyvyys ja osastovierailut

Tarjoamme kaikille opiskelijapäivään osallistuville osastolle näkyvyyden tulevaisuuden työantaja tarran, joka asennetaan osastollenne toimestamme. Lisäksi tuomme osastolle Tulevaisuuden työnantaja –rintatarroja, joita toivomme näkyvän opiskelija-asioista vastaavien rinnassa, jotta opiskelijat uskaltavat matalalla kynnyksellä lähestyä teitä. Lisää tarroja saa messutoimistosta. 

Mikäli haluatte, että opiskelijat viihtyvät osastollanne pidempään ja pääsette tutustumaan heihin paremmin, suosittelemme tilaamaan osastolle tarjoiluita opiskelijoita varten. Lisäksi suosittelemme järjestämään virikkeitä, kuten leikkimielisiä tehtäviä, mitä opiskelijat voivat suorittaa osastovierailun aikana.

Kerro meille etukäteen, mitä opiskelijat voivat kokea osastoltanne ja miksi osastolla kannattaa vierailla. Halutessanne voitte järjestää erillisen ilmoittautumisen osastollenne tarjoiluita varten tai kutsua mukaan tietyn alan opiskelijoita. Voimme julkaista yrityksen oman osallistumislinkin Teknologian opiskelijapäivän sivulla.

Opiskelijapäivän kumppaniksi sponsorointimahdollisuus – after work

Osallistumalla Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivän sponsorointiin teillä on mahdollisuus vahvistaa näkyvyyttänne päivän yhteydessä. Opiskelijoiden after work tilaisuus järjestetään klo 15-17.

Riittävästi leimoja karttaan keränneet opiskelijat pääsevät nauttimaan juomatarjoiluista after workissa. Sponsorit mainitaan after workin yhteydessä.

Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivän sponsorointimaksu on 500 €, alv 0 %. Maksu laskutetaan paikan vuokran eräpäivänä 7.9.2023 mennessä.

Heräsikö kysymyksiä? Kysy lisätietoja:

Noora Sormunen

Tapahtuman tuottaja

noora.sormunen@messukeskus.com